Ključ uspješnog poslovanja
Vašeg salona ljepote

   


30-dnevna besplatna probna verzija!
Možete početi koristiti već nakon 2 minute!

Što je beautyApp?

Sustav za upravljanje klijentima i poslovanjem

BeautyApp rješenja dostupna putem interneta, omogućuju beauty industriji - poput frizera, kozmetičara, masera, itd - aktivnnim poduzetnicima, trgovinama i salonima lako upravljanje poslovnim procesima. To uključuje, primjerice, registraciju klijenata, njihove rezervacije termina i zahtjeve – u obliku narudžbe. Osim toga, sustav nudi rješenja i za materijale koji se koriste pri radu –njihova količina na stanju i potrošnja .

Pristup bilo kada i bilo gdje

BeautyApp potpuno je cloud computing, što znači da je dostupan u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz internetsku vezu.

Može se koristiti na više uređaja

Svejedno je želite li ga koristiti preko računala, prijenosnog računala ili tableta, radi savršeno na svim uređajima.

Svim zaposlenicima

Program je osmišljen tako da ga odjednom može koristiti više zaposlenika, dok poslovođa njihov rad kontrolira odvojeno.

Narudžbe

Za svakog klijenta izradi se narudžba koja je na raspolaganju svim zaposlenicima u prijavi. U svakom trenutku kada klijent zatraži uslugu, možete pratiti i uređivati materijale koji se koriste pri radu, kao i dodatne usluge (npr. kava, pića...). Narudžba dakle:

  • bilježi tražene usluge
  • uključuje proizvode koji se koriste
  • priprema vaš kalendar i bilješke
  • bilo kada prikazuje povijest klijenta

Nadzor, izvještaji, automatizam

Budući da sustav pohranjuje sve informacije, odmah na vaš zahtjev prikazuje koji klijent je, kada i koju uslugu koristio, te koji materijali su korišteni.

Prema podacima sustav priprema izvještaje i pomaže postaviti evidenciju zaliha.*

Brzi prikaz prometa

BeautyApp narudžba stvara sažetak, kojom su odmah vidljive ukupne cijene korištenih proizvoda i usluga, što ubrzava izdavanje računa.

Statistike, izvještaji

U dnevnim, tjednim i mjesečnim izvještajima, možete vidjeti rezultate svog prometa, kao i pojedinačni uspjeh zaposlenika, što čini lakšim unutarnje obračune, a vidljivo je i na kojim točkama su potrebne promjene.

Online rezervacija

Sustav pruža vanjski kalendar za svoje klijente, u koji se prijavljuju online, a rezervacija termina u kalendaru je automatska. Time je smanjena potreba za prihvaćanjem telefonskih poziva i poruka, a povrh toga online rezervacijski modu je besplatan i može se lako instalirati na postojeće web stranice.

beautySearch pretraživanje

beautySearch pretraživanje

Ako koristite beautyApp možete dobiti besplatno pojavljivanje na beautySearch web stranici i aplikaciji. BeautySearch je jedna baza podataka u kojoj svi registrirani saloni dobiju pojavljivanje, a klijenti pomoću toga mogu zabilježiti svoje rezervacije - naravno, u skladu sa beautyApp kalendarom. Osim toga, beautySearch sadrži nekoliko dodataka, primjerice, možete prema kriterijima tražiti potencijalne salone u bazi podataka, pročitati ocjene korisnika i podjeliti različite informacije.

Tarife

Mikro pretplata

Posebno mali broj osoblja, - možda za salone u kojima je samo jedna osoba zaposlena.
Do 3 korisnika
Android / iPad aplikacije
Statistika, izvještaji
beautySearch pojavljivanje
 

30-dnevna besplatna probna verzija

25 EUR mjesečno

Normal pretplata TOP!

Pretplata za one poduzetnike koji rade s nekoliko zaposlenika u malom prostoru.
Do 8 korisnika
Android / iPad aplikacija
Statistika, izvještaji
Vanjski modul rezervacija
Upravljanje zalihama
beautySearch pojavljivanje

30-dnevna besplatna probna verzija

49 EUR mjesečno

Professional pretplata

Potpuna verzija programa za salone sa većim brojem zaposlenika.
Neograničeno korisnika
Android / iPad aplikacija
Statistika, izvještaji
Vanjski modul rezervacija
Upravljanje zalihama
beautySearch pojavljivanje

30-dnevna besplatna probna verzija

76 EUR mjesečno

Naručivanje i probni period

Za naručivanje programa i zatraživanje probne verzije na mjesec dana idite na beautyApp web stranicu, ili preuzmite aplikaciju na tablet i odaberite opciju Nova registracija. Sve nove pretplate prvi mjesec možete potpuno besplatno isprobati, a zatim možete odlučiti hoćete li ostati pretplatnik! BeautyApp je usluga sa mjesečnom pretplatom, što znači da se usluga može prekinuti u bilo koje vrijeme, bez obveze! Dakle, probna verzija ne zahtjeva ugovornu obvezu, budući da je besplatna, a plaćanje ćete obaviti samo u slučaju da nakon 30 dana želite nastaviti koristiti program!!
   

Poruka

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili preporuka vezanih za beautyApp, pošaljite nam poruku koristeći donji obrazac, na koju ćemo odgovoriti u roku od 2 radna dana!

Često postavljana pitanja

Pretplata na aplikaciju znači da se usluga naplaćuje mjesečno, a za uzvrat ju možete u potpunosti koristiti u predviđenom razdoblju. Sva ažuriranja dobijate besplatno, Vi se samo trebate baviti korištenjem usluge.
Trenutno se možete pretplatiti preko gore navedenog online slanja poruka. Kasnije će biti dostupan naš online samouslužni naručitelj gdje ćete lakše pokrenuti pretplate.
Nakon primitka zahtjeva za pretplatu, u roku od 24 sata ispostavit ćemo Vam račun za traženi broj mjeseci korištenja usluge. Po primitku uplate aktivirat ćemo novu pretplatu, odnosno postojeću pretplatu produljiti.
Nitko ne može pristupiti učitanim podacima, samo korisnici koji su zabilježeni i znaju podatke prijave u sustav. Naša tvrtka ne koristi i ne prosljeđuje učitane podatke – osim toga dajemo Vam i jamstvo za zaštitu podataka!
Potreban je internet preglednik da biste koristili ovu aplikaciju (kao što su Chrome, Firefox, Mozilla, itd), tako da ne zahtijeva nikakvu instalaciju. Možete koristiti bilo koji uređaj, ali je najbolji izbor računalo, laptop ili tablet. Veličina zaslona mobilnog telefona je manja od ostalih uređaja pa je time manje ugodna za korištenje.
Uz program u osnovi nudimo podršku putem email-a sa rokom odgovora od 24 sata. Ukoliko Vam je potrebna veća pomoć uz ponudu cijene možemo Vam dati telefonsku ili osobnu pomoć.
Trenutno, možete koristiti usluge samo na mađarskom jeziku, ali u budućnosti planiramo izdati uslugu na više jezika europskih zemalja.
Ukoliko ne želite više koristiti program, jednostavno ne trebate produžiti pretplatu. Pretplata će se automatski prekinuti, a vaši podaci će se izbrisati u roku od 60 dana.